A hidegen sajtolásnak köszönhetően az alapanyagok megtartják az értékes összetevőiket, ami biztosítja a tápanyagok jobb felszívódását és jobb emésztést garantál.
A Duna évezredek óta Európa ikonikus folyója, mely termékeny partjairól híres. Az Alpoktól a Fekete-tengerig a Duna-régió számos ritka faj otthona. A Kudo alapanyagai innen származnak. Büszkék arra, hogy a Duna-régió kincseit tudhatják a táplálékaikban és ezt nyújthatják át kedvencének is.
Összetétel: szárított adriai hal 31%, szárított édesburgonya, szárított burgonya, adriai halolaj 14%, zabpehely 8%, kukoricapehely, szárított sütőtök 2%, szárított sárgarépa 1,2%, lenmag, cikória kivonat, szárított gyógynövények, béta-glükánok, glükózamin, kondroitin-szulfát, vitamin-ásványi anyag keverék.
Analitikai összetétel: nyersfehérje 24%, nyerszsír 14%, nyersrost 3,2%, nyershamu 6,7%, kálcium 1,1%, foszfor 0,85%, nátrium 0,15%, nedvességtartalom max. 10%.
Vitaminok: A-vitamin 13500 NE, D3-vitamin 1350 NE, E-vitamin 135 mg, B1-vitamin 3,97 mg, B2-vitamin 7,02 mg, B6-vitamin 5,4 mg, B12-vitamin 0,07 mg, niacin 33,57 mg, pantoténsav 13,89 mg, folsav 0,54 mg, biotin 0,34 mg, C-vitamin 100 mg.
Nyomelemek: jód 3,24 mg, szelén 0,3 mg, vas 81 mg, réz 10 mg, cink 100 mg, mangán 10 mg, kolin-klorid 1458 mg.
Antioxidánsok: tokoferolban gazdag növényi olajok kivonatai.
Metabolizálható energia: 3840 kcal/kg.
Adagolás:
A Kudo tápra való átálláshoz keverje a kutya régi eledelét a Kudóval 50-50%-os arányban 4 napig. A bevezető időszak után a kutya napi adagját a súlyának megfelelően adagolja (lásd a csomagoláson).
A kutya előtt mindig legyen friss ivóvíz.
A tápot száraz, hűvös helyen, napfénytől védve tárolja.
FIGYELEM! Kérjük, az eledel adagolásakor használjon Kudo mérőpoharat vagy konyhai mérleget.
Ne használjon extrudált kutyatáphoz gyártott mérőpoharat, mert a Kudo a hidegen sajtolt eljárásnak köszönhetően sokkal sűrűbb.
FIGYELEM! Kérjük, az eledel adagolásakor használjon Kudo mérőpoharat vagy konyhai mérleget.
Ne használjon extrudált kutyatáphoz gyártott mérőpoharat, mert a Kudo a hidegen sajtolt eljárásnak köszönhetően sokkal sűrűbb.